Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ
Επισκευάσιμοι
Κωδικός 3091

Augvape Intake RTA

Περιγραφή

Ο Intake RTA αποτελεί μία επιλογή επισκευάσιμου πνευμονικού ατμοποιητή μονής αντίστασης κατασκευασμένου από την Augvape σε συνεργασία με τον διάσημο reviewer Mike Vapes. Με διάμετρο 24 χιλιοστών και χωρητικότητα 2.5ml ή 4,2ml, ανάλογα με την επιλογή του tube που θα προσαρμόσει ο χρήστης, ο Intake διαθέτει τα παρόμοια βολικά χαρακτηριστικά ατμοποιητών της ίδιας κατηγορίας και ένα καινοτόμο ολοκαίνουργιο σύστημα κυκλοφορίας του αέρα που κυριολεκτικά απογειώνει την αίσθηση της παρεχόμενης γεύσης.

Η αναπλήρωση του μοντέλου γίνεται πολύ εύκολα από το πάνω μέρος και με εξίσου πολύ εύκολο τρόπο ακόμα και ένας αρχάριος χρήστης θα κατασκευάσει την αντίσταση. Η δυνατότητα ρύθμισης της ροής του αέρα βρίσκεται στο πάνω μέρος και αυτό εξασφαλίζει με τον πλέον καλύτερο τρόπο από οποιαδήποτε πιθανότητα διαρροής.

 

Μοναδικός τρόπος κυκλοφορίας του αέρα για εντυπωσιακή απόδοση γεύσης

Η καινοτομία ωστόσο του μοντέλου εντοπίζεται στον τρόπο που ο αέρας κυκλοφορεί εσωτερικά στον ατμοποιητή σε σύγκριση με τις άλλες top airflow rta επιλογές. Ο αέρας στον Intake εισέρχεται κλασσικά από το πάνω μέρος και διοχετεύεται μέσα από δύο μικρά tubes, ακριβώς κάτω από την αντίσταση. Με αυτόν τον τρόπο η απόδοση της γεύσης κυριολεκτικά απογειώνεται.

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1 Χ Augvape Intake RTA
1 X Ανταλλακτικό γυαλί 2,5ml
1 X κατσαβιδάκι
1 X 510 αντάπτορα
1 X Accesorize Set

Επιλέξτε χρώμα: